Hirdetés
. Hirdetés

Több száz kiváló játék most összesen 300 forintért – ne hagyd ki!

|

PC-s és konzolos sikercímek, rejtett gyöngyszemek várnak rád az Xbox Game Pass-szel!

Hirdetés

Bizonyára sokaknak mond valamit az Age of Empires sorozat, és jó eséllyel a DOOM-ot sem kell bemutatnunk - mindkettő klasszikus videójáték-széria, és mindkettő a mai napig bővül, fejlődik, miközben egykori részeiket akár modern PC-ken és konzolokon is újrajátszhatjuk. 

Az is közös bennük, hogy az Xbox Game Pass előfizetéssel nagyon olcsón elérhetjük őket sok száz egyéb, friss és korábbi játék mellett. A most futó promóció keretében ráadásul az Ultimate tagság mindössze 300 Ft-ba kerül 3 hónapra, így rendkívül olcsón játszhatjuk újra kedvenceinket, próbálhatunk ki új élményeket, vagy tesztelhetjük, mit bír PC-nk, laptopunk, mire képes az Xbox One, az Xbox Series X vagy S, illetve hol tart most a felhő alapú játéktechnológia, a cloud gaming.

Hirdetés

Az Xbox Game Pass Ultimate előfizetés az alábbi szolgáltatásokat nyújtja:

  • Hozzáférés az Xbox Game Pass több 100 játékot tartalmazó kínálatához PC-n, valamint Xbox One, Xbox Series X és Xbox Series S konzolokon,
  • Hozzáférés az EA Play kínálatához, melyben egyebek mellett megtalálható a FIFA 21, a Need for Speed sorozat egyes részei, Star Wars játékok, és a The Sims 4 is,
  • Az Xbox cloud gaming használata, mellyel bizonyos játékok androidos okostelefonokon, táblagépeken is játszhatók,
  • Az Xbox Live Gold minden előnye, így az online többjátékos módok használatának lehetősége Xbox konzolokon, valamint havi 4 ajándék játék.

Hogy csak párat említsünk a méretes kínálatból: szerepel benne az Age of Empires III Definitive Edition, mely a klasszikus stratégiai játék felújított változata, a Forza Horizon 4, ami az utóbbi évek egyik, ha nem a legjobb versenyjátéka, szinte a teljes Halo-sorozat, ami annak idején bebizonyította, hogy belső nézetes lövöldözős játékoknak igenis van helye konzolokon, a Minecraft, ami a fiatalok körében már tíz éve sláger, továbbá a lenyűgöző Microsoft Flight Simulator, a sikeres fantasy-szerepjáték, a The Witcher 3: Wild Hunt, valamint a Grand Theft Auto V, mely elképesztő mértékű pénzeket mozgat meg. A sportjátékok kedvelői a FIFA, a Madden NFL és az NBA 2K sorozat egyes részeivel is szórakoztathatják magukat, míg a könnyedebb élményre vágyók számára például ott a The Sims 4, vagy a városépítős Cities: Skylines.

Érdemes minél hamarabb élni a lehetőséggel, a promóció csak limitált ideig érvényes, de azok is élhetnek vele, akik korábban voltak már előfizetők, de legalább 6 hónapja lemondták előfizetésüket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.