Hirdetés
. Hirdetés

Nagyon alulmúlta magát a Microsoft

|

Szakértők szerint az áprilisi Windows 10 régóta a legtrehányabb Microsoft termék. Sok a hiba, a hivatalos javítások pedig késnek.

Hirdetés

Hirdetés

Az áprilisi Windows 10 frissítést a Microsoft valami okból másképp kezelte, mint a korábbiakat.

A Creators Update-tel és a Fall Creators Update-tel szemben még a hivatalos nevét (April 2018 Update) sem árulta el az utolsó pillanatig, és az újdonságokról se nagyon csöpögtetett infókat.

Az áprilisi OS a problémák számát mennyiségét tekintve is újat hozott a korábbi Windows 10-változatokhoz képest. A kézi letöltések számára április 30-án, a Windows Update-os automatikus frissítések számára pedig május 8-án hozzáférhetővé tett Windows 10 v. 1803 az utóbbi idők leghibásabb microsoftos terméke.

A hibák nem csak a rendszer és az appok teljesítményét érintik, hanem a rendszer stabilitását is , és néhány gépen olyan súlyos gondokat okoznak, amelyeken csak a Windows 10 tiszta újratelepítése segít.

A Microsoft elismert néhány hibát, de nem siet a javításokkal. Mivel a hivatalos kibocsátás a hónap elején történt, a cég csak két különböző kumulatív frissítést szállított le, amelyek az új OS legbosszantóbb hibái közül jónéhányat egyáltalán nem érintenek.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.