. Hirdetés

Synology DiskStation DS119j: a felhő házhoz jön

|

A DiskStation DS119j egy kompakt, egylemezes NAS azoknak, akik most ismerkednek a hálózati adattárolókkal.

Egyre népszerűbb tárolási megoldás a felhő, de nem kell nagyvállalkozásnak lenni ahhoz, hogy saját felhőt birtokoljunk, a Synologynek ugyanis ebben a témában is van egy sokoldalú, egyszerűen kezelhető, magáncélú felhasználásra szánt ajánlata, a Synology DiskStation DS119j.

Nem minden kezdet nehéz
A DiskStation DS119j ideális belépő szintű NAS mindenki számára. Az egylemezes adattároló nagy teljesítményű, mégis energiatakarékos eszköz: energiafelhasználási mutatói (5,01 W merevlemez-hibernálás, illetve 10,04 W elérés esetén) kifejezetten környezetbarát megoldássá teszik. És a tetejébe még gyors is: szekvenciális olvasási és írási sebessége meghaladja a 109 megabájt/másodpercet.

A fájlok elérését a QuickConnect funkció segíti, amely lehetővé teszi, hogy porttovábbítási szabályok, DDNS és más egyéb bonyolult hálózati beállítások nélkül érjük el az interneten keresztül a Synology NAS eszközünkön tárolt fájljainkat. A QuickConnect jóvoltából biztonságos, testre szabható címek segítségével csatlakozhatunk az adattároló rendszerhez, így járulékos költségek nélkül férhetünk hozzá el minden internetkapcsolattal rendelkező eszközön a munkafájljainkhoz, illetve médiatartalmainkhoz.

Az eszközök közötti fájlszinkronizálás is pofonegyszerű, hála a Cloud Station termékcsaládnak (Cloud Station Sharesync, Cloud Station Drive, Cloud Station Server, DS Cloud), amely valós idejű adatösszehangolást biztosít a készülékeinken és más Synology NAS eszközeinken. A DiskStation DS119j ügyel a hatékony tárhely-gazdálkodás szempontjára is, az Intelliversioning (Intelligens verziószámozás) ugyanis lehetővé teszi, hogy csak a legfontosabb fájlverziókat őrizzük meg.

 

Sokoldalú eszköztár
A mobilos alkalmazások szintén varratmentesen integrálódnak a felhő alapú rendszerbe: a Synology mobilalappjaival (DS audio, DS Photo, DS video) bárhonnan és bármikor gyorsan, biztonságosan hozzáférhetünk különböző típusú adatainkhoz.

Végül ne feledkezzünk meg a működés motorját jelentő intuitív, webes operációs rendszerről, a Synology DiskStation Managerről, röviden Synology DSM-ről, amely számos applikációval bővíthető a különböző funkciók elérése érdekében. Lássunk ízelítőül néhányat ezek közül!

A Survaillance Station átfogó tudású videomegfigyelési megoldás, amely a rögzítéstől a térfigyelésen át a felvételkezelésig minden feladatot ellát, a fájlok megosztására pedig ott a FileStation. Az adatok védelméről folyamatosan frissített biztonsági eszközök gondoskodnak, amelyek lépést tartanak a veszélyes fenyegetésekkel, és nem hiányzik a palettáról az egyszerű biztonsági mentés, valamint a multimédiás funkciók kezelésére szolgáló eszköztár sem.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.