Hirdetés
. Hirdetés

Az Ericsson precíz helymeghatározó szoftvert vezet be a beltéri 5G-hez

|

Az Ericsson új precíz helymeghatározó szoftvert mutatott be a beltéri 5G-hez, amely új vállalati felhasználási eseteket tesz lehetővé, például eszközkövetést és szerszámpozicionálást.

Hirdetés

A szoftver az Ericsson 5G Precise Positioning nevet viseli, és olyan környezetekben használható, mint gyárak, bányák, kórházak, raktárak és más ipari magánhálózati alkalmazások, valamint vészhelyzeti reagálási forgatókönyvek - számolt be a Converge.

A vállalat két újdonsággal is bővíti Ericsson Radio Dot System portfólióját. Az IRU 8850 egy beltéri rádiós egység, amely közepes és nagy helyszínek lefedettségére alkalmas. Az egyszerű és gyors telepítésre tervezett eszköz elődeihez képest akár négyszeres kapacitású is lehet, javítva a hálózati teljesítményt és a felhasználói élményt közepes és nagy helyszíneken. Az aktív DAS-technológiához képest akár 70 százalékkal energiahatékonyabb.

Hirdetés

Ericsson Indoor Fusion Unit pedig egy kompakt, minden egyben 5G-s beltéri megoldás, amely egy készülékben egyesíti a rádiós és az alapsávi funkciókat. Ez a rádió kis és közepes méretű épületek lefedettségét szolgálja.

David Hammarwall, az Ericsson Product Area Networks vezetője a cég közleményében a következőket emelte ki:

"Az új Radio Dot System berendezés és a helymeghatározó szoftver tovább növeli az Ericsson beltéri portfóliójának rugalmasságát. A skálázható és költséghatékony, kibővített portfólió egyablakos megoldást kínál a beltéri 5G bevezetések felgyorsítására világszerte, terjesztve a prémium beltéri összeköttetés előnyeit. Emellett számos olyan felhasználási esetet tesz lehetővé a szolgáltatók és a vállalatok számára, amelyek növelik a működési hatékonyságot, a biztonságot és a felhasználói élményt."

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.