Hirdetés
. Hirdetés

Megállapodtak a Magyar Telekomnál a jövő évi bérekről

|

Bérfejlesztés lesz, leépítés nem.

Hirdetés

A Magyar Telekom megállapodott a társaságnál működő érdekképviseletekkel a 2024. évi bérfejlesztésről, az egyéb juttatásokról, valamint a hatékonyságjavulás mértékéről - közölte a távközlési szolgáltató.

A megállapodás alapján a Magyar Telekom Nyrt. és a Telekom Rendszerintegráció (TRI) Zrt. munkavállalói 2024. május 1-jétől differenciáltan 12 százalékos általános bérfejlesztésben részesülnek, és a társaság valamint a TRI nem tervez csoportos létszámleépítést.

A társaságok a folyamati optimalizáció eredményeként további hatékonyságjavulást kívánnak elérni.

Az intézkedések együttes hatása a társaság 2024. évi csoport szintű eredményeire összességében várhatóan nagyságrendileg 6 milliárd forint lesz - közölte a Magyar Telekom.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.