Hirdetés
. Hirdetés

Net-Coach ösztöndíjas felnőttképzést indít tavasztól az NMHH

|

A képzésre 12 napos intenzív tréning részeként kerül sor.

Hirdetés

Új felnőttképzési program indul tavasztól a váci Apor Vilmos Katolikus Főiskola és a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) együttműködésében.

Az újmédia pedagógia ösztöndíjas programra főleg pedagógusok, pedagógushallgatók, valamint a médiakommunikáció, a szakképzés, a felsőoktatás vagy a pszichológia területén dolgozók jelentkezését várják február 12-ig.

A tájékoztatás szerint a képzésben résztvevők tagjává válnak a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság által kialakított Net-Coach közösségnek, így a fiatalok és a családok digitális médiaértését segítő szakemberekké válhatnak.

A felnőttképzés felelőse az Apor Vilmos Katolikus Főiskola, helyszíne pedig a felsőoktatási intézmény váci központja. A képzés költségmentes - szakmai és pénzügyi támogatója az NMHH -, a résztvevők egyszeri 200 ezer forint ösztöndíjban részesülnek.

Hirdetés

A képzésre 12 napos intenzív tréning részeként kerül sor, ami áprilisban kezdődik, kéthetente pénteken és szombaton. Akik a kurzust elvégzik az online tér kihívásaival és a digitális tudatossággal kapcsolatos tanácsadói, tartalomfejlesztői, konfliktuskezelői gyakorlatot szereznek, mellyel segíthetik a gyermekek és fiatalok, iskolai közösségek, valamint a szülők digitális médiaértését - olvasható a közleményben.

A program védnökei Koltay András, az NMHH elnöke és Gloviczki Zoltán, az Apor Vilmos Katolikus Főiskola rektora. Bővebb információk a képzésről a www.nmhh.hu weboldalon találhatók - áll az összegzésben.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.