Hirdetés
. Hirdetés

Új üvegszálas kapcsolatot épített ki az Invitech és az A1 Telekom Austria

|

Ezzel a ma elérhető legrövidebb összeköttetést biztosítják, kiemelkedő adatbiztonságot garantálva.

Hirdetés

Gyorsabb, biztonságosabb és minden eddiginél nagyobb kapacitású üvegszálas kapcsolatot épített ki Bécs és Budapest között az Invitech és az A1 Telekom Austria csoport nemzetközi üzletága.

Az Invitech közleménye szerint a két szolgáltató saját optikai infrastruktúrájának összekapcsolásával a ma elérhető legrövidebb összeköttetést biztosítja, ezzel kiemelkedő adatbiztonságot garantál. Az optikai gerinchálózat a korábbi légkábeles infrastruktúrához képest jelentős többletkapacitással és magasabb műszaki paraméterekkel biztosítja az adatelérést a két főváros között, lehetővé téve az Invitech nagykereskedelmi ügyfeleinek magasabb színvonalú kiszolgálását, és az ügyfélkör bővítését.

Hirdetés

Az A1 Telekom Austria csoport a fejlesztéssel kiterjedt európai optikai hálózatát bővíti, szolgáltatásai a saját gerinchálózata mellett a hét kelet-közép-európai országban működő leányvállalatának infrastruktúráján alapulnak.

Az Invitech a 4iG Csoport tagja. Több mint 5000 vállalati és nagykereskedelmi ügyfélnek nyújt infokommunikációs szolgáltatásokat. Portfóliójába szélessávú üzleti internet, adatközponti és felhő megoldások, valamint hang- és IT-szolgáltatások egyaránt beletartoznak. Az Invitech infrastruktúráját 11 000 kilométer optikai hálózat, 6500 hálózatba kötött épület és a mintegy 4000 négyzetméternyi adatközpont alkotja. A vállalat 23 000 végfelhasználó IT-eszközeit üzemelteti.a

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.