Hirdetés
. Hirdetés

Várható fellendülés a kínai okostelefon-piacon?

|

Az IDC szerint Kínában 6,3 százalékkal csökkentek az okostelefon-eladások a harmadik negyedévben.

Hirdetés

Kínában 67,1 millió okostelefont értékesítettek az idei harmadik negyedévben, ami 6,3 százalékkal kevesebb az egy évvel korábbinál - áll az International Data Corporation (IDC) honlapjára felkerült jelentésben.

Az amerikai kutatócég szerint a piac ezzel már elérte a mélypontot. Will Wong, az IDC egyik vezetője azt mondta, hogy "a kínai piacon a várakozások szerint több mint két év után először bővül az értékesítés éves szinten a folyó negyedik negyedévben elsősorban a megnövekedett versenynek köszönhetően, ami lejjebb viszi az árakat".

Ugyanakkor rámutatott arra is, hogy "továbbra is van épp elég a kihívásokból, részben mert a kínai fogyasztók gyakorlatiasabbá váltak, és már nem félnek annyira lemaradni az új termékekről, mint a koronavírus-járvány előtt".

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.