Hirdetés
. Hirdetés

1 terabájtos merevlemez a Hitachitól

|

Úgy tűnik, az idei CES bővelkedik friss bejelentésekben. A Hitachi a világ első, 1 terabájtos merevlemezét viszi majd el Las Vegasba.

Hirdetés

A jövő héten Las Vegas-ban rendezendő Consumer Electric Show-n a Hitachi a 3,5 hüvelykes Deskstar merevlemezcsaládjának legújabb tagját mutatja majd be. Mint ahogy az a nevéből is sejthető, a 7K1000 egy terabájt kapacitású.

Az Egyesült Államokban 399 amerikai dolláros áron (kb. 78 000 forint) piacra kerülő meghajtóból SATA és PATA kivitelű is készül majd. A Hitachi legnagyobb meghajtója eddig fél terabájtos volt. A legnagyobb konkurens, a Seagate is erre a negyedévre ígéri 1 terás winchesterét. A Seagate és a Samsung kínálatában is az 500 gigabájtos merevlemezek a legnagyobb kapacitásúak.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.