Hirdetés
. Hirdetés

12 ingyenes és látványos névjegykártya sablon

|

12 remek Photoshop névjegykártya sablon, melyek módosításával szemet gyönyörködtető névjegyre tehetünk szert.

Hirdetés

Amennyiben egy szép névjegykártyára vágynánk, és a szolgáltatók által kínált elrendezések nem nyernénk el tetszésünket, akkor nem marad más választásunk: készítenünk kell egyet. Utóbbi nem egyszerű feladat. A méret kiválasztása még számszakilag könnyen megugorható tényező, ám az elrendezés, a betűtípus kiválasztása, netán egy grafika elkészítése már bizonyos fokú kreativitást igényel, amellyel sajnos (vagy nem sajnos) nem mindenki rendelkezik.


A grafikai munkálatokhoz nem konyító vállalkozók számára ezen okból a Smashing Apps alapján összegyűjtöttünk 12 olyan Photoshop sablont, amelyek módosításával könnyedén szert tehetünk egy tetszetős és modern névjegykártyára, amely szinte biztosan felkelti majd partnereink figyelmét (értelemszerűen ezen munkálathoz szükség lesz az Adobe szerkesztőjére).

 

1 - Letisztult sablon (vectorss)

 

2 - Modern sablon (dezineguide)

 

3 - Kreatív sablon (pixeden)

 

4 - Modern sablon 2 (dezineguide)

 

5 - Bejelentkező űrlap sablon (uniquecreativity)

 

6 - Buborékos sablon (deviantart)

 

7 - Csobbanás sablon (deviantart)

 

8 - Mockup sablon (pixeden)

 

9 - Indusztriális sablon (pixeden)

 

10 - Vállalati sablon (pixeden)

 

11 - Vállalati sablon 2 (pixeden)

 

12 - Üzleti sabloncsomag (snap2objects)

 

További ingyenes sablonok a smashingapps.com oldalon találhatóak. Amennyiben a névjegykártyán QR-kódot is szeretne elhelyezni, abban egyik korábbi cikkünk nyújthat segítséget.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.