250 millió fölött a SkyDrive

|

Egyre kedveltebbnek bizonyul a Microsoft felhő-alapú tárhelyszolgáltatása.

Újabb mérföldkőhöz érkezett a Microsoft felhő-alapú tárhelyszolgáltatása, a SkyDrive. A tárhelyet immáron több mint 250 millió felhasználó nevezheti otthonának a felhőben. Bár ez kevesebb, mint az iCloud 300 milliója, érdemes rávilágítani, hogy a Windows 8 megjelenésekor ez a szám még csak 50 millióra nőtt. 

Kevesebb mint egy év alatt a SkyDrive megötszörözte a felhasználói táborát, ami jól mutatja, hogy egyre fokozódik az igény az effajta tárhelyek iránt. Úgy tűnik, az átlagfelhasználók is teljes mértékben megbarátkoztak a gondolattal, hogy a felhőbe mentsék a dokumentumaikat. 

A Microsoft eközben igyekszik szélesebb körben elérhetővé tenni a SkyDrive-ot, ami már az alapértelmezett mentési hely lett az Office 2013-ban. Emellett hosszú szünet után frissült az iOS-es appjuk, és a sebességteszteken is rendre elöl végez a riválisokkal szemben a SkyDrive. A redmondiak elképzelése a Microsoft-fiókkal kapcsolatban is jónak mutatkozik, ugyanis már több mint 700 millióan regisztráltak. 

 

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.