Hirdetés
. Hirdetés

250.000 dollárért vett előfizetőt a Microsoft?

|

A gyanú szerint a Microsoft tisztességtelen eszközöket is bevetett a Google Apps és az IBM Lotus Notes ellen.

Hirdetés

A Nebraska Egyetem úgy döntött, hogy lecseréli idejétmúlt IBM Lotus Notes e-mail és naptárkezelő rendszerét. A kiírt pályázatot a Microsoft múlt héten elindított Office 365 irodai programcsomag szolgáltatása nyerte meg. Az InformationWeek információ szerint azonban az IBM és a Google ajánlatát végül egy 250 ezres adománnyal sikerült felülmúlniuk, amelyet az alig ismert Üzlet Ösztönző Alapjukon (Business Incentive Funds) keresztül juttatták el az egyetem számára.

 



"Ezen összeg fedezni fogja a konzultáció és azon licenc költségeket, amelyek a Lotus Notes-Office 365 migrációhoz szükségesek" - írják az egyetem illetékesei a felsőoktatási intézmény weboldalán. "Ezen felül a kapott pénzt a Microsoft kiemelt terméktámogatására fogjuk fordítani, ami kiterjed az egész szervezeten belül használt e-mail rendszerekre és Office alkalmazásokra" - teszik hozzá később.

Az egyetem egyébkét 12-18 hónappal számol az átállás illetően, amely időszak után egy kivétellel a Nebraska Egyetem minden részlege átáll az Office 365 szolgáltatásra. Az egy kivétel az Orvosi Központ, mivel a véleményük alapján a felhőben tárol adatok elgondolása ellentétes egy megfelelő biztonságot szavatoló előírással.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.