Hirdetés
. Hirdetés

444 ötlet a Telekom Innovációs Versenyén

|

Négy kontinens 45 országának 444 ötlete érkezett a Telekom Innovációs Versenyre. A nyertes koncepciót a Telekom Csoport szakértői termékké vagy prototípussá fejlesztik, amihez 500.000 euró értékben biztosítanak erőforrásokat: hardvert és szoftvert, hozzáférést a Telekom infrastruktúrájához, valamint a globális értékesítési és marketing csatornák használatát.

Hirdetés

“Lenyűgözött a versenyünkre benyújtott pályázatok mennyisége és minősége is. Nagyon örülök, hogy 45 országból érkeztek ötletek, Magyarországról több mint 60, Lengyelországból pedig 46” – mondta Dr. Heinrich Arnold, a németországi Telekom Innovation Laboratories vezetője.

Miután a pályázatok száma megduplázódott, a március 31-ét megelőző utolsó négy napban, a németországi EIT ICT Labs előtt jelentős feladat áll: implementációs partnerként az ő feladatuk a projekt irányítása, valamint innovációs hálózatuk mozgósítása.

 

 

Ennek a globális versenynek köszönhetően a Deutsche Telekomnak csapatokat, egyetemi hallgatókat és magánszemélyeket is sikerült mozgósítania, de saját és leányvállalatainak dolgozóit is eredményesen vonta be a versenybe. Megmozgatta olyan országok vállalkozó elméit is, mint Kongó, Malajzia, Izrael, Etiópia, Dél Afrika, Irán, Tajvan, Pakisztán és Svédország, sok más ország mellett.

A mintegy 100 német pályázat alátámasztja a német innovációs hálózat megbízhatóságát és a partner országokból - Lengyelországból és Magyarországról - benyújtott pályázatok nagy száma példázza Közép-és Kelet Európa jelentős szerepét az innovációban.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.