Hirdetés
. Hirdetés

48 óra meg egy notebook

|

Az IBM programozói bajnokságot hirdet a felsőoktatási intézmények diákjai számára. A feladatok megoldásához Linux, Java és SQL tudás szükséges.

Hirdetés

Az R&R Software Zrt., az AVNET Technology Solutions Kft. és az IBM DSS Kft. kiemelt támogatásával rendezett 48 órás bajnokságon a való életből vett üzleti probléma minél tökéletesebb megoldására kell törekedni. A feladatmegoldás során nem csak a programokat kell megírni, hanem a gyakorlatnak megfelelően a rendszerspecifikációtól a rendszerdokumentációig a kapcsolódó feladatokat is el kell végezni.

Az eredményes és sikeres megoldások elkészítéséhez Linux, JAVA és SQL tudás szükséges: a programozási feladatot Linux operációs rendszeren, a modellezést IBM Rational termékekkel; az adatbáziskezelést IBM DB2 UDB termékkel; a fejlesztést Java, Eclipse vagy IBM Rational/WebSphere környezetben kell elvégezni IBM WebSphere Application Server futtatási környezet
felhasználásával.

Az IBM Magyarország weboldalán számos könnyen elsajátítható leírás található a termékekről. A Lenovo laptopok és PDA nyeremények mellett a sikeres résztvevők számíthatnak arra, hogy őket állásajánlattal vagy trainee-programban történő részvételi lehetőségekkel is megkereshetik.

A vándorkupa évente cserél gazdát - 2006. novemberében immár negyedszer. A kétnapos bajnokság 2006. november 10-én 14 órától 2006. november 12-én 14 óráig tart, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.