Hirdetés
. Hirdetés

5 eszköz, amiről 2015-ben a legtöbbet vitatkoztunk

|

2015-ben sok fontos technológiai újdonság jelent meg. Ezek nem feltétlenül azok.

Hirdetés

Amazon rendelés gomb
Ha elfogy otthon valami, csak megnyomjuk az árucikkhez tartozó nyomógombot, és az automatikusan hozzáadja az Amazon bevásárló kosarunkhoz. A március 31-én megjelent bigyót sokan április tréfának vélték, de kiderült, hogy az Amazon komolyan gondolja…

MacBook
Az új MacBook elegáns és kecses, szóval a külcsín most is ötös. Azt viszont senki sem értette, miért spórolta le róla szinte az összes kaput az Apple?                            

OnHub routerek
A Google mobilról vezérelhető wifi routerei nem a minőségükkel váltottak ki vitát, hanem azzal, hogy hátsószándéka volt velük a Google-nak.  Egyesek szerint nem kevesebb, mint az IoT-piac jövendő meghódítása.

BlackBerry Priv
2015-ben a BlackBerry is beállt az Androidos mobilgyártók hosszú sorába. A lekerekített szélű, csúszkás eszköz pofás és sokat tud, de kérdés, hogy képes lesz-e megmenteni a márkát.

Apple Pencil
Az Apple új stylusának megjelenésekor a rosszmájúak megjegyezték, hogy az eszköztípust legendásan utáló Steve Jobs most forog a sírjában. Mire a hívek azzal vágtak vissza, hogy az Apple Pencil nem navigációra való, hanem rajzolásra -- és különben is, csak az ökör következetes…

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.