5 gigabájt internetes tárhely

|

Itthon is elérhető a Windows Live SkyDrive szolgáltatás, amely 5 GB kapacitású internetes adattárolást tesz lehetővé.

A szolgáltatás ingyenes, de regisztrációhoz kötött, a Windows Live felhasználói számára elérhető. Lényege, hogy segítségével a felhasználók bárhol hozzáférhetnek adataikhoz, publikálhatják és megoszthatják ezeket más felhasználókkal. A SkyDrive több hozzáférési szinttel rendelkező területet kínál a fájlok tárolására és megosztására:

? Személyes terület - itt tárolhatók azok a mappák és fájlok, amelyek esetében csak arra van szükség, hogy bárhol és bármikor "kéznél" legyenek, ahol van internetkapcsolat.
? Megosztott terület - itt tárolhatók azok a mappák és fájlok, amelyeket a felhasználó szeretne megosztani a kiválasztott személyekkel.
? Nyilvános terület - itt tárolhatók azok a mappák és fájlok, amelyekhez a felhasználó szándékai szerint bárki hozzáférhet az interneten keresztül.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.