Hirdetés
. Hirdetés

6 terabájtos mini hálózati tároló

|

A NETGEAR bemutatta a világ első 6 rekeszes kompakt hálózati tárolóját.

Hirdetés

A ReadyNAS Pro Gigabit Desktop Storage termékek extrém teljesítményt ígérnek kis méretben. Akár a 6 terabájtos tárolókapacitásukkal és rugalmas bővíthetőségükkel lehetővé teszik a kis- és középvállalkozások számára, hogy adataikat nagy mennyiségben tárolják, megosszák és egyben védelmezzék is

A NETGEAR Inc. a 2008-as Interop-on jelentette be, hogy piacra dobja a világ első 6 merevlemez csatlakoztatására is alkalmas kompakt kivitelű asztali hálózati tárolóegység (NAS) megoldását, többféle változatban. A NETGEAR ReadyNAS Pro 1.5TB Gigabit Desktop Storage (RNDP6350), a ReadyNAS Pro 3TB Gigabit Desktop Storage (RNDP6310) és a ReadyNAS Pro 6TB Gigabit Desktop Storage (RNDP6610) bővítik a NETGEAR termékcsaládját. A termékeket a kis- és középvállalkozásoknak szánták, központosított adattárolást biztosítnak akár 200 felhasználó számára is.

 

 

enus_main-hires_rnd6000_.jpg

 

 

A ReadyNAS Pro lehetővé teszi a helyi (LAN) és távoli (WAN) hálózati felhasználók számára, hogy adataikat tárolják, biztonsági másolatot készítsenek róluk és megosszák őket Windows, Macintosh és Linux operációs rendszert futtató gépek kombinált használatával is. A ReadyNAS Pro támogatja a RAID 0, 1, 5, 6-ot és az automatikusan bővíthető X-RAID2-t annak érdekében, hogy a lehető legbiztonságosabb adatvédelmet nyújtsa a merevlemez meghibásodás ellen. A tárolt adat könnyű hozzáférhetősége érdekében a ReadyNAS Pro két tartalék Gigabit Ethernet porttal rendelkezik. A 3 db USB port lehetővé teszi USB-s merevlemezek vagy nyomtatók csatlakoztatását is.


Kiemelkedő előnynek tűnik a NETGEAR szabadalmaztatott X-RAID2 technológiája, mely bármilyen kapacitású merevlemez hozzáadása esetén bővíti a rendszert és folyamatosan fenntartja a redundáns adattárolást. A web alapú grafikus felhasználói interfész (GUI) és a telepítésvarázsló mellett a ReadyNAS Pro-n található még egy LCD kijelző is, amiről fontos rendszerinformációk olvashatók le, valamint magában foglal egy aktív rendszerfigyelő funciót is, ami folyamatosan figyeli az egész rendszert hibákat vagy abnormális jeleket keresve és amennyiben valami ilyesmit észlel, email-ben értesíti a hálózati rendszergazdát.


A NETGEAR ReadyNAS Pro-hoz 5 éves hardver garancia jár. 2008 harmadik negyedévétől lesz kapható a viszonteladóknál és az online áruházakban 2000 dolláros ajánlott fogyasztói áron.

Termékoldal: katt ide.


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.