Hirdetés
. Hirdetés

65 hüvelykes LCD monitor a Sharptól

|

A Sharp várhatóan márciusban dobja piacra Japánban azt a számítógépes LCD monitort, amelynek képátlója 65 hüvelyk, maga a képernyő pedig szélesvásznú formátumú.

Hirdetés

A PN-655 típusú monitor nagyrészt a vállalat Aquos LCD televíziójára épül, ennek köszönhetően számos olyan funkciót is tartalmaz, amely elsősorban tévéken található meg - tuner azonban nincs benne.

A DVI és Mini D-Sub csatlakozások mellett kompozit videó, és D4 analóg HDTV bemenet is található rajta. Az LCD TV-n még ennél is több csatlakozó van. A monitor felbontása 1920x1080 pixel, mint a valódi HDTV-k esetében. Szintén a televízióból vett szolgáltatás a kép a képben funkció. Ez lehetővé teszi, hogy egyidejűleg két bemenetről jelenjen meg kép a kijelzőn.

A készülék 157x13x92 centiméteres méretekkel és 65 kilogrammos súllyal rendelkezik, ami jóval könnyebbé és keskenyebbé teszi a hasonló típusú tévékhez képest. Japánban március 24-től vásárolható meg, nagyjából 16,963 dollárnyi jenért. Ezt követően valamikor más régiókba is beindul majd a szállítás.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.