Hirdetés
. Hirdetés

7000 dolláros driver

|

A HTC hivatalosan is reagált a felhasználók folyamatosan érkező panaszaira, azonban nem segít vásárlóin.

Hirdetés

Az HTC jelenlegi készülékei gyengén teljesítenek, ami a videólejátszást, és hasonló multimédiás szolgáltatásokat illeti. A gyártó hivatalosan is reagált a felhasználók régóta beérkező panaszaira, azonban nem segít vásárlóin. A mostani készülékekhez nem lesz frissítés. A felhasználók azonban nem törődtek bele a nemleges válaszba: 7000 dollár az ajánlat egy jól működő driverért.

Az HTC korábbi készülékeibe (például a Wizardba vagy a Heraldba) a Texas Instruments OMAP 850-es processzorát szerelte, azonban ezek 200 MHz-es órajele igen gyenge teljesítményt produkált. Ezután a tajvani gyártó a Qualcomm chipkészletére tért át. A Kaiser (TyTN II), a Touch Dual, és a Touch Cruise is 400 MHz-es Qualcomm processzort kapott.

Hamar kiderült viszont, hogy az HTC legújabb PDA-telefonjainak multimédiás képességei a gyakorlatban korlátozottak. Noha elméletileg ez nem fordulhatna elő, a Qualcomm MSM 7xxx-alapú készülékek mégis gyenge videósképességekkel rendelkeznek.

htc_ks.jpg
HTC Kaiser: "Lejátszhatnám az Ön DivX-es filmjét, de inkább nem teszem..."

A megfelelő Direct 3D-s driverek hiányában a készülékek nem képesek megfelelő szintű videólejátszásra, gyengül a kamera teljesítménye, és bármilyen vizuális dologról is legyen szó, az eszköz képességei a rossz illesztőprogramok miatt korlátozottak, rosszak.

A felhasználók az utóbbi hónapokban kilátástalan küzdelmet folytattak azért, hogy az ügyben tegyenek valamit. A vásárlók azt szerették volna, hogy egy olyan, frissített driverhez jussanak, amely helyrehozza a problémát, és feljavítja készülékük multimédiás képességeit - ahogyan annak lennie kellene.

? Ígéretek és kalapozás ť
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.