Hirdetés
. Hirdetés

777 ingyen Windows 7 Zevenhuizennek

|

Szerencsés nevet választottak anno a holland "Hétháza" településnek, 777 Windows 7 a jutalmuk.

Hirdetés

Olvasóink közül bizonyára sokan cserélnének egy kis holland falu, Zevenhuizen lakosaival, akik részére a Microsoft 777 darab ingyen Windows 7 operációs rendszert ajánlott fel. A település lefordítva ugyanis "Hétházát" jelent, ami megmagyarázza, hogy a szoftvercég miért éppen a Rotterdam közelében fekvő falut szemelte ki marketingakciójához.

 

 

zevenhuizen.jpg


"Ki lenne érdemesebb a Windows 7 használatára, mint Zevenhuizen lakói" - olvasható az akció weboldalán, ahol a település lakosai regisztrálhatják magukat, ha ingyen szeretnének hozzájutni október 17-én az operációs rendszerhez. Sőt azon személyek, akik nem értenek mélyebb szinten az informatikához, még segítséget is kérhetnek a szoftvercég szakembereitől, hogy a Microsoft egy munkatársa telepítse a gépükre az operációs rendszert. Zevenhuizen lakósai közül mindenki pályázhat, aki betöltötte a 18. életévét, nem egy faluban élő Microsoft dolgozók, illetve nem Mac és Linux operációs rendszert használ elsődlegesen. Utóbbi két platform megléte kizáró tényező.

Végezetül térjünk vissza ahhoz a kérdéshez, hogy ki lenne érdemesebb ingyen Windows 7-re, mint Zevenhuizen lakói? Hát a magyar Hét és Hetes település lakói! Sajnos egyelőre azonban nem születtek olyan hírek, mely szerint Magyarországon is készülne hasonló akció. Sőt ha nagyon kukacoskodunk, akkor a Vista kapcsán Hatvan neve is felmerülhetett volna, habár nem biztos, hogy a legjobb marketingfogás 666 darab Vistát ingyen adni.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.