Hirdetés
. Hirdetés

900 MHz: kizártak néhány pályázót

|

Megszületett a döntés a 900 MHz-es sáv árverésére jelentkezők nyilvántartásba vételéről. Néhány pályázót kizártak, de az állami konzorcium továbbra is versenyben.

Hirdetés

A Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság szóvivői irodájának közleménye szerint az előírt határidőnek megfelelően döntöttek, hogy mely cégek vehetnek részt a 900 MHz-es frekvenciasáv árverésére kiírt pályázat licitálási szakaszában. A döntés értelmében a Magyar Telekom Nyrt., a Telenor Magyarország Zrt., a Vodafone Magyarország Zrt., valamint a Magyar Posta Zrt.-Magyar Villamosművek Zrt.-MFB Invest Zrt. konzorcium nyújtott be alakilag érvényes, így árverési nyilvántartásba vehető jelentkezést, míg az RCS&RDS S.A., valamint a VIETTEL Group esetében a pályázaton való részvételhez szükséges nyilvántartásba vételt a hatóság megtagadta.

Az NMHH állítása szerint "a romániai illetékességű RCS&RDS S.A. társaságnál a dokumentáció előírásaiban szereplő, a jelentkező által irányított társaságok piacfelügyeletidíj-tartozására vonatkozó feltétel nem teljesült, míg a vietnámi székhelyű VIETTEL Group által benyújtott jelentkezés több súlyos - hiánypótlás útján már nem orvosolható - formai hiányossággal rendelkezett".

Az árverési eljárás következő lépése, azaz a licitálási szakasz 2012. január 5-én kezdődik.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.