Hirdetés
. Hirdetés

A Canon az SAP Printer Vendor program arany fokozatú tagja

|

A jövőben egyszerűbben nyomtathatunk SAP alkalmazásokból Canon nyomtatókra

Hirdetés

A Canon Inc. az SAP Printer Vendor program arany fokozatú tagjává vált. Ennek jegyében a jövőben a Canon olyan nyomtatókat és multifunkciós készülékeket fejleszt, amelyek segítségével az ügyfelek közvetlenül az SAP-alkalmazásokból nyomtathatják ki dokumentumaikat.

 

 

Az SAP és a nyomtatógyártók az SAP Printer Vendor program keretein belül közösen fejleszthetnek kiemelkedő minőségű nyomtatási megoldásokat az SAP felhasználók számára. A programban résztvevő gyártók – így a Canon is – speciális SAP fejlesztőkörnyezethez férnek hozzá, amelynek köszönhetően a készülékeken optimalizálható az ügyfelek SAP-alapú környezetének támogatása.

 

 

canonsap.jpg
 

 

 

Paul Rowntree, a Canon Europe CBS üzletágának európai marketingigazgatója elmondta, hogy az SAP programjához való csatlakozással nyomtatóik támogatják a SAP üzleti szoftvereket, hiszen céljuk olyan teljes körű üzleti megoldásokat nyújtani ügyfeleiknek, amelyek segítségével ők növelhetik üzletmenetük hatékonyságát. A Canon tehát elengedhetetlennek látja, hogy képalkotó megoldásaik zökkenőmentesen működjenek együtt a piac legszélesebb körben használt üzleti szoftverével.

 

 

Szeretne még több nyomtató tesztet, tippet, trükköt és hasznos ötletet olvasni?
Irány a PC World Nyomtatóbázis!

 

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.