Hirdetés
. Hirdetés

A cégek fele a felhőben terjeszkedne

|

Egy felmérés szerint a vállalatok 52 százaléka nőne tovább a felhőben.

Hirdetés

Egy, a Microsoft által támogatott elemzés, amelyet a 451 Research folytatott, azt állapította meg, hogy a cégek több mint a fele a felhő-alapú megoldásokkal tervezi növeli a vállalatát. A kutatásban 1500 vállalkozás vett részt minden méretben Európából, Észak-és Latin-Amerikából, valamint Ázsiából. 

A megkérdezettek 52 százaléka látja úgy, hogy a felhő remek lehetőség lehet bővíti a vállalatukat, vagy esetleg egy teljesen új üzleti stratégiát kialakítani. Az is kiderült, hogy az emberek kétharmada már online elérhető alkalmazásokat használ, tehát a fizikai másolatok, a helyben telepített programok egyre inkább elveszítik a népszerűségüket. 

A kutatások során fény derült arra is, hogy jelenleg 30 millió szerver használ x86-os architektúrát a világon, és 22 millió futtat ezekből Windows rendszert és Windows-alapú alkalmazásokat. A Microsoft szerint a következő két év a hibrid felhő korszaka lesz, és gyakorlatilag mindenki a felhőbe akarja majd költöztetni az IT-s környezetét. 

 

 
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.