Hirdetés
. Hirdetés

A Cisco felvásárolná az ExtendMediát

|

A cég portfoliójának integrálása az IP-videóra történő piaci átállás során jelentős előnyt jelenthet a Cisco számára a többképernyős szolgáltatások kifejlesztésében.

Hirdetés

A Cisco bejelentette felvásárlási szándékát az ExtendMedia nevű cégre. A newtoni (Massachusetts) székhelyű vállalat a szoftveralapú tartalomkezelési rendszerek (CMS) fejlesztésével foglalkozik, munkatársai többsége a cég torontói telephelyén dolgozik.

?A videopiac átalakulásával a fogyasztók ma már azt várják el, hogy bármilyen eszközről képesek legyenek elérni videotartalmakat. A szolgáltatóknak tovább kell fejleszteniük infrastruktúráikat ahhoz, hogy képesek legyenek a videotartalmak kezelésére és tetszőleges készülékre történő továbbítására. Az ExtendMedia megerősíti a Cisco pozícióját az IP-alapú videoszolgáltatások terén, mivel lehetővé teszi a szolgáltatóknak, hogy interaktívabb és személyre szabottabb élményt nyújtsanak a különböző médialejátszó berendezésekre optimalizált tartalommal" - nyilatkozta Enrique Rodriguez, a Cisco szolgáltatói videotechnológiai részlegének alelnöke.

Az ExtendMedia CMS szoftvere - a Cisco jelenlegi IP-alapú videotermékeivel integrálva - a Cisco új generációs videoarchitektúrájának központi eleme lesz. A szolgáltatók ezzel egy olyan új generációs, teljes körű videoarchitektúrát állíthatnak üzembe, amely a legmagasabb igényeknek is megfelelő felhasználói élményt biztosít és minden tartalmat hozzáférhetővé tesz valamennyi hálózaton és készüléken.

A felvásárlás lezárására várhatóan a Cisco 2011-es üzleti évének első felében kerül sor.


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.