Hirdetés
. Hirdetés

A Computerworld oldalain is szavazhat

|

Bár mostanában a "való világban" is a szavazás áll a középpontban, most elindított új szolgáltatásunk tétje nem az elkövetkezendő négy év politikai rendszerének kialakítása: mi inkább igyekszünk minden héten az informatikával, számítástechnikával, az IT üzlettel kapcsolatos kérdéseket feltenni.

Hirdetés

Az egyszerű szavazófelület a főoldal bal oldalán, nem sokkal a menüsor alatt található. Pár egyszerű mozdulattal leadhatjuk voksunkat az aktuális, heti kérdésre.

Az első körkérdést a napokban a parlamenti választásokra hegyeztük ki: Kíváncsiak vagyunk, Olvasóink szerint behatással vannak-e az idei politikai események a hazai informatikai piacra.

A szavazás eredményéről, valamint a témával kapcsolatban érkezett érdekes hozzászólásokról hétről hétre beszámolunk lapunk nyomtatott változatában is.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.