Hirdetés
. Hirdetés

A Dell augusztus 12-én dobja piacra a Streak-et

|

A gyártó korábban többször is elhalasztotta nagy érdeklődéssel várt mobileszközének egyesült államokbeli bemutatóját. A Streak a cég szerint a tabletek és az okostelefonok előnyeit egyesíti.

Hirdetés

A Dell kedden jelentette be, hogy augusztus 12-én megkezdi a Streak kiszállítását az Egyesült Államokban. Az új mobileszközt első körben csak néhány kiválasztott ügyfél próbálhatja ki; a nagyközönség péntektől vásárolhatja meg a készüléket.

A Streak tulajdonképpen egy kisméretű táblagép, amelyet öt inches kijelzővel és az okostelefonokra jellemző kiegészítőkkel láttak el - így a konkurens termékek többségével ellentétben híváskezdeményezésre és fogadásra is alkalmas. Az eszköz az AT&T-n keresztül előfizetéssel és két éves hűségnyilatkozattal 299,99 dollárért, kártyafüggetlenül pedig 549,99 dollárért lesz megvásárolható - többek között a Dell weboldalán keresztül.

 

A Dell eredetileg július végén szerette volna bemutatni (az Egyesült Királyságban már kapható) új termékét az Egyesült Államokban, ám annak piacra vezetését többször is elhalasztották.

A vállalat meghatározása szerint a Streak nem más, mint egy az okostelefonok és táblagépek előnyeit egyesítő ?hibrid készülék". Az eszközt egy egy gigahertzes Qualcomm Snapdragon processzor hajtja, és a Google Android 1.6-os operációs rendszerét használja. Wi-Fi és 3G kompatibilis, ?extrái" között egy öt megapixeles HD-kamera és egy Micro SD-bemenet szerepel.


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.