Hirdetés
. Hirdetés

A DHL-t pereli a Microsoft

|

21 600 darab Xbox konzol lett áldozata egy tehervonat kisiklásának.

Hirdetés

 

A Microsoftnak komoly ellenszenvei támadtak az egyik óriásvállalattal - és képzeljék, még csak nem is az Apple-ről van szó. A redmondiak a DHL-lel keveredtek komoly összetűzésbe.

 

A szállítócég tehervonat-szerelvénye ugyanis 21 600 darab Xbox konzolt szállított, és kisiklott, útban Long Beach, Kalifornia felé. A konzolok az ütközés miatt tönkrementek, eláztak, és rengeteget elloptak belőlük.

 

A redmondi óriás azt állítja, hogy a DHL nem hajlandó megtéríteni a gyártó veszteségeit - ezért a Microsoft bírósághoz fordult, és 2 millió dollárra perelte a szállítót. Véleményük szerint a DHL hanyagul végezte feladatát. 

 

train.jpg
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.