Hirdetés
. Hirdetés

A dinamika jegyében

|

Az idei év egyik fő technológiai trendje a dinamikus adatközpont, illetve az ennek segítségével elérhető teljesítmény-javulás lesz - mondta budapesti tájékoztatóján Tony Rozwadowski, a Fujitsu Siemens Computers Közép-Kelet-Európáért felelős alelnöke.

Hirdetés

Az 1999-es megalapítása óta a Fujitsu Siemens Computers több nagy gyártóval alakított ki partneri kapcsolatot a kutatás-fejlesztés területén. Ezek az együttműködések nagymértékben hozzájárultak a dinamikus adatközpont-koncepció (DDC) kidolgozásához és korszerű technológiák létrehozásához. Így született meg az SAP-, illetve Oracle-platformra tervezett FlexFrame, az EMC-alapú CentricStor tárolórendszer vagy a Microsoft eszközeit is magába foglaló Activy digitális televízió technológia.

A virtualizáció és az automatizálás előnyeit kihasználó DDC jegyében további új rendszereket fejlesztett ki a Fujitsu Siemens Computers - mondta Tony Rozwadowski (képünkön). Az újdonságok közé sorolható az AMD-alapú, skálázható PRIMERGY pengeszerverek, valamint a kifejezetten üzletileg kritikus alkalmazásokhoz tervezett Itanium-alapú PRIMEQUEST kiszolgáló.

A felhasználói, illetve az üzleti termékek piacán a Fujitsu Siemens Computers tervei között szerepel az UMTS-technológiával felszerelt mobil eszközök termékpalettájának szélesítése. A gyártó továbbra is nagy figelmet fordít a környezetvédelmi szempontokra, így például az alacsony energia-fogyasztásra és a Green technológia alkalmazására az Esprimo, illetve az Amilo számítógép-családban, de a munkaállomások esetében is.

A "digitális otthon" szegmensben a Fujitsu Siemens Computers célja, hogy megerősítse pozícióját, mint vezető (A-brand) gyártó. Ehhez megvannak a megfelelő partneri kapcsolatok, elsősorban az Intellel és a Microsofttal - mondta Tony Rozwadowski.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.