Hirdetés
. Hirdetés

A Firefox OS a legagresszívabb mobilrendszer lesz

|

A negyedévente frissülő Mozilla rendszer hamarosan hozzánk is megérkezhet.

Hirdetés

A Mozilla azt szeretné, hogy a Firefox OS a létező legagresszívabb megjelenéssel szolgáló mobil operációs rendszer legyen. Ennek keretében negyedévente frissítik majd a Firefox OS-t, biztonsági javításokat pedig minden hatodik héten adnak ki. 

A frissítések az ígéretek szerint minden szolgáltatónál elérhetőek lesznek, ahol van Firefox OS - az elindulásra pedig pont azért kellett kicsit többet várni, mert rengeteg partnerrel szerződtek le. A Mozilla egyébként szinkronizáltan frissíti a böngészőit is, mindegy melyik platformról van szó. Ennek köszönhetően egységesen tudják tartani a biztonságot és a funkcionalitást is. 

A Mozilla szerint a többféle platformon is elérhető böngésző effajta egységesítése és egy mobilos operációs rendszer ilyen fajta frissítésére az általuk meghatározott ütemben még nem volt példa. Az első Firefox OS-re épülő okostelefon a ZTE Open volt Spanyolországban, amit az Alcatel One Touch Fire követ, hamarosan hazánkban is. 

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.