Hirdetés
. Hirdetés

A Foxconn is a Sharpba fektetne

|

A Sharp mostanában sok befektetőt szerez, azonban nem a Samsung az egyetlen érdeklődő.

Hirdetés

Nem a Samsung az egyetlen, amely próbál segíteni a Sharpnak. Utóbbi a Foxconn Electronics-szal, másik nevén a Hon Hai Precision Industry-val is igyekszik nyélbe ütni egy megállapodást. A hírek szerint a két cég közötti találkozóra már március 5-én sor került volna eredetileg, azonban a Foxconn elnöke, Terry Guo kénytelen volt eltolni azt a Sharp bejelentése miatt, amely a Samsung beruházásáról szólt.

Ennek ellenére a találkozóra sor kerül. A közös érdeklődés miatt mindkét cég ügyvezetője Japánba utazik, hogy megbeszéljék az együttműködés részleteit. A japán bankok egyébiránt még mindig azt az ötletet preferálják, amelyben a Foxconn irányítást szerezne a Sharp működése fölött.

Terry Guo részvétele a megbeszéléseken mindenesetre azt jelezheti, hogy a tárgyalások már közel a végükhöz tartanak. A helyzet a Samsung közbelépésével némileg változott, így talán már nincsenek akkora előnyben, mint korábban.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.