Hirdetés
. Hirdetés

A Google a PSP-re megy!

|

A Google keresője a Sony PlayStation Portable-re tart, és helyet kap a hordozható konzol Cross Media Bar menüjében.

Hirdetés

A Sony keddi nyilatkozata szerint a 4-es verziójú firmware frissítés, mely a Sony PlayStation Network igazgatója, Eric Lempel szerint "hamarosan" érkezik, tartalmazza majd ezt a fontos kiegészítést. "Az új upgrade reprodukálja ugyanazt, amit a Google internetes kereső használatakor a számítógép előtt ülve megszoktunk. Az utolsó húsz keresést tárolja majd a PSP, így igazán könnyű lesz használni."

A Google a Cross Media Bar (XMB) "network" szekciójában jelenik majd meg. Tulajdonképpen érdekes, hogy a 2004-es év végén debütáló, Wi-Fi vezérlővel felszerelt PSP, a folyamatos firmware fejlesztéseknek köszönhetően funkcionalitásban megközelíti a lényegesen drágább MID-eket (Mobile Internet Devices).

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.