Hirdetés
. Hirdetés

A Google lelőné a Microsoft YouTube-ját

|

Nincsenek hirdetések, és még a videók is letölthetőek - ez nem tetszik a Google-nek.

Hirdetés

A Google írásban figyelmeztette a Microsoftot arra, hogy ideje kivonni a forgalomból a YouTube alkalmazását, amit a Windows Phone 8 operációs rendszerére írt. Az indoklás szerint megszegték a Google felhasználási feltételeit. Egészen pontosan az jelenti a problémát, hogy az app blokkolja a hirdetéseket, ráadásul a YouTube-ra felkerült videók letöltését is lehetővé teszi. 

A YouTube szabályzata szerint tiltott a videók letöltése, de azt sem üdvözlik, ha a reklámokat kicserélik vagy módosítják a videókban. Ezek megszegése miatt a Google azt várja a Microsofttól, hogy vonja ki a forgalomból az appját, és a már letöltött verziókat is tiltsa le május 22-ig. 

A Microsoft egyébként egymaga készítette el a szóban forgó YouTube appot, miután arra panaszkodott, hogy a Google nem engedi őket hozzáférni a szükséges metaadatokhoz. Emiatt a Windows Phone-t fejlesztők plusz erőforrásokat csoportosították át az alkalmazás elkészítéséhez. 

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.