Hirdetés
. Hirdetés

A Google Toolbar mától magyarul is elérhető

|

Immár a Google Toolbar 4 Internet Explorerhez szánt magyar verziója is letölthető. A sokféleképpen testre szabható eszközzel átalakíthatjuk keresőnket és kedvenc tartalmainkra is hatékonyabban kereshetünk.

Hirdetés

A Google Toolbar-t úgy fejlesztették, hogy megkönnyítse az internet használatát és segítsen gyorsan és könnyen fellelni a keresett információt. Segítségével a felhasználó bármilyen honlapról hozzáférhet a Google kereső eszközeihez, anélkül hogy előbb a Google oldalára látogatna. A Google Toolbar 4 online könyvjelzőkkel, bővített keresési lehetőségekkel és új megosztási funkcióval áll rendelkezésre, immár magyar nyelven is.

A felhasználó könyvjelzőket hozhat létre annak érdekében, hogy kedvenc oldalai mindössze egy kattintásra legyenek tőle. A könyvjelzők pedig a felhasználó Google fiókjába mentődnek el, így bármilyen számítógépről hozzáférhetők. Például, ha a felhasználó megjelöl egy érdekes cikket a munkahelyén, de csak később szeretné elolvasni, egyszerűen hozzáférhet otthoni gépéről is, csupán be kell jelentkeznie saját Google fiókjába.



További újítást jelent a bővített keresőfunkcionalitás, amely azonnali keresési javaslatokat tesz. A megosztás funkció lehetővé teszi a netes tartalom egyszerű továbbküldését és megosztását Gmailen keresztül, csupán ki kell jelölni az oldal megosztani kívánt részét, és az új "Küldés" gombra kattintani.

A Google Toolbar 4 Internet Explorerhez szánt verziója világszerte több mint 40 nyelven érhető el. Az ingyenesen letölthető alkalmazás, amely Windows 2000 vagy XP operációs rendszert, illetve Internet Explorer 6.0-át vagy frissebb böngészőt igényel, a erről az oldalról tölthető le.
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.