Hirdetés
. Hirdetés

A Google ügyvezetője nevet a Glasstól félőkön

|

Larry Page szerint egyáltalán nem olyan nagy ügy a Glass és a személyes biztonság kérdése.

Hirdetés

A Google ügyvezetője, Larry Page nem beszélt sokat az I/O konferencián a Google Glassról, azonban úgy tűnik, hogy igazán lelkes az okosszemüveg iránt, ugyanis megvédte azt a vállalat részvényeseknek tartott konferenciáján. 

Page elmondta, hogy jelenleg mindenki aggódik valami miatt az okosszemüveggel kapcsolatban, de amikor használni kezdjük, azok a kérdések már nem jelentenek olyan nagy problémát. Az ügyvezető szerint nem fog senki összeomlani azért, mert valaki egy Glasst viselve megy be a mosódba vagy a fürdőszobába, miközben az illető ott van - ugyanúgy nem omlik össze senki, ha valaki egy okostelefonnal megy be hozzá, pedig azzal is lehetne fotót készíteni. 

A személyes biztonság kérdése miatt nagyon sokan aggódnak, hiszen a Glasst az amerikai kaszinókban betiltották, egyesek az új típusú fotóhuligánoktól tartanak, az amerikai törvényhozók pedig válaszokat várnak a Google-től. A Glass igazán megosztotta a közönségét, az viszont kétségtelen, hogy egyre jobban figyel rá mindenki.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.