Hirdetés
. Hirdetés

A hónap legjobb grafikus kártyái

|

A GeForce 9-es széria kiteljesedésével alaposan átrendeződött a grafikus kártya piac áprilisra, így utánanéztünk, most mit érdemes venni.

Hirdetés

Februári grafikus kártya körképünkből még kimaradtak a GeForce 9-es kártyák, ugyanis az első 9600 GT még nem érkezett meg a piacra a cikk elkészítésének pillanatában. Azóta történt egy s más, megjelent az ominózus 9600 GT, a 9800 GX2 is tiszteletét tette nálunk, sőt, szépen csöndben a kettő közötti 9800 GTX is kezd elterjedni a piacon. A konkurencia oldalán viszont felettébb nagy a csönd, az időközben piacra dobott 3850 X2-n kívül semmivel nem rukkoltak elő, talán nem véletlen...

 

 

nfs_1.jpg

 

 

Az alsó kategória változatlan
A húszezres kategória szinte változatlan maradt február óta, NVIDIA oldalon a GeForce 8600 GT jeleskedik 20-24 000 Ft környékén, ATI kártyák közül pedig a HD 3650-est lehet szintén gyártótól függően ugyanezért a pénzért megvásárolni. Igazából itt nagy változás csak akkor fog történni, ha megérkeznek végre az olcsóbb 9500 GT-k, aminek a piacra dobását valamiért még halogatja az NVIDIA. Ugyanez a helyzet a 9400 és 9300-asokkal is, bár ezek inkább költséghatékony multimédiás PC-k alapjait képezhetik, mintsem komoly játékgépekét.

 

40 ezernél is átrendeződött a piac>>>

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.