Hirdetés
. Hirdetés

A Honor új mobiljában eldugtak valami nagyon fontosat

|

A 9X és 9X Max mobilok előoldalán hiába keressük a szelfi kamerát: a gyártó, történetében először, a motorikusan kiemelkedő megoldásra váltott.

Hirdetés

Hirdetés

A Huawei almárkája, a Honor bejelentette az első olyan mobilját, amelyen motorikusan kiemelkedő szelfi kamera található. Ha ehhez még hozzávesszük, hogy az ujjlenyomat-leolvasó pedig oldalra tették, egyértelmű a tervezői szándék: a Honor 9X és a 9X Max faltól falig kijelzőjét semmiféle bemetszés, vagy más zavaró látványelem ne csúfítsa el.

Mindkét új modell a Huawei új Kirin 810 lapkakészletére épül. A 9X 4 gigabájt RAM-mal és 64 gigabájt belső tárolóval indít, a drágább 9X Pro 8 gigabájt RAM-mal és 128 gigabájt tárolóval kerül a boltokba.

A hátsó kamera-összeállítás is különbözik a két eszközön: a 9X Pro hármas kamera-elrendezést, a 9X kettős kamerát kap.

Ami viszont megegyezik: a kiugrasztható szelfi kamera, a 6,59 hüvelykes, 1080p LCD kijelző, a brutálisan hosszú üzemidőt biztosító 4000mAh-s akkumulátor, és a fejhallgató jack aljzata az USB-C kapu mellett.

A Honor 9X kínai premierje július 30-án lesz, a 9X Maxé augusztus 9-én, és előbbi körülbelül kicsivel több, mint kétszáz, utóbbi 320 dollárba fog kerülni. A nemzetközi forgalmazás megkezdéséről egyelőre nincs információ.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.