Hirdetés
. Hirdetés

A HP lezárta az Opsware felvásárlását

|

Az ügylet adatközpont-automatizációs képességekkel gazdagítja a HP Business Technology Optimization szoftverportfólióját.

Hirdetés

Az Opsware IT-automatizációs termékei a jövőben a HP szoftverüzletága által forgalmazott nagyvállalati IT- és szolgáltatásfelügyeleti szoftverkínálatot, azon belül pedig a Business Technology Optimization (BTO) portfóliót erősítik. "Az Opsware felvásárlásával relevánsabbá tettük a HP kínálatát az IT-felsővezetők számára, hiszen az új termékek és megoldások megkönnyítik számukra az adatközpontok következő generációjának kialakítását és üzemeltetését" - mondta Thomas E. Hogan, a HP szoftverekért felelős alelnöke. "Az automatizáción keresztül elért költségcsökkenésnek és hatékonyságjavulásnak köszönhetően az informatikai vezetők többet költhetnek a cégüknek értéket és versenyelőnyt teremtő stratégiai növekedésre."

A HP azt is bejelentette, hogy a jövőben az Opsware vezérigazgatója, Ben Horowitz irányítja majd a HP Business Technology Optimization szervezetét, és ebben a pozícióban Hogannak tartozik beszámolási kötelezettséggel.
Az akvizíció lezárását követően az Opsware fennmaradó részvényeinek tulajdonosai darabonként 14,25 dollár készpénzre válthatják papírjaikat - kivéve azokat, akik a Delaware állambeli jogszabályoknak megfelelően élnek felértékelési jogukkal. Az Opsware a továbbiakban a HP leányvállalataként folytatja működését.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.