Hirdetés
. Hirdetés

A HP megint okostelefont akar

|

Eddig nem ért el komoly sikert a HP, de most leiskolázná az iOS-t és az Androidot.

Hirdetés

A Hewlett-Packard úgy döntött, ismét beleveti magát az okostelefonok piacába. Ezzel együtt minden más eszközt is a célkeresztjébe állít a HP, aminek szerintük jövője lehet: a tableteket, a notebookokat, a minden-egyben PC-ket ugyancsak a figyelmük középpontjába helyezik a jövőben. 

Az okostelefonokra vonatkozóan azt mondta a vállalat, hogy bolondok lennének nemet mondani - mindenképp benne akarnak lenni ők is a játékban, de pontos időpontokkal egyelőre nem tudnak szolgálni. 

A HP előtt nem áll könnyű feladat, hiszen 2010-ben is megpróbáltak a legjobbak közé jutni a szektorban. Akkor ehhez még a Palmot is felvásárolták, azonban a Windows Mobile után a WebOS-alapú eszközökkel sem tudtak nagyobb sikereket elérni; és végül fel is számolták az egész üzletágat. 

Mivel az összkép most még rosszabbul fest a HP számára, ezért szükségük lesz valamilyen meglepetésre. Az ágazatban az Apple és az Android dominálnak, de a HP szerint még mindig nem késő bizonyos dolgokat meglépni. A céljuk az, hogy teljesen más felhasználói élményt adjanak majd. 

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.