Hirdetés
. Hirdetés

A Huawei átgázolna az Apple-ön

|

A Huawei letaszítaná az Apple-t a mobilpiac trónjáról - a kínaiak nagyon bíznak magukban.

Hirdetés

Meglepő kijelentéseket tett a Huawei, amely nemes egyszerűséggel arra készül, hogy átvegye a mobilpiac királyának tartott Apple helyét - szerintük a szektor kezd kicsúszni az almás cég kezei közül. A kínai gyártó egyébként még 2015. végéig a világ három legnagyobb mobilgyártója közé akar betörni, aminek az első jele a Huawei Ascend P6, a világ legvékonyabb okostelefonja, amit valaha láttunk. 

A Huawei kiemelte, hogy nincs sok pénzük marketingre és a márka felemelésére, ezért a jobb termékekkel akarnak sikert elérni. Richard Yu, a cég ügyvezetője azt is elmondta, hogy míg korábban a Nokia adta ki a legjobb okostelefont, addig nem sokkal utána jött az Apple, majd a Samsung, tehát az iparág nagyon dinamikus, sikertől függetlenül. 

A Huawei bírálta a Samsungot a műanyag készülékeik és az óriási marketingköltekezéseik miatt, és szerintük senki nem venné meg ezeket a rengeteg reklám nélkül. Richard Yu a Galaxy S4-gyel sem elégedett. A gyártó egyébként az iOS barátságos felhasználói felületét akarja átültetni Androidra, szerintük ugyanis a robotos platform remek a mérnököknek, de rettenetes a fogyasztóknak. 

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.