Hirdetés
. Hirdetés

A kényelmesebb használat felé mozdul el a Windows 10

|

A jövő tavasszal megjelenő Redstone 6 frissítésben a Start menü oldalpaneljének megnyitásához nem kell kattintanunk az egérrel, elég odavinni az egeret.

Hirdetés

Hirdetés

A Start menü metamorfózisa tovább folytatódik a Windows 10 jövőre megjelenő Redstone 6 frissítésében.

A hírek szerint a változások egyszerűbbé teszik majd a menük elérését. Konkrétan arról van szó, hogy a Start menü oldalpaneljének megnyitásához nem kell kattintanunk, elég odavinni az egeret, hogy hozzáférjünk a különböző információkhoz, így a képekhez, a dokumentumokhoz és a beállítási lehetőségekhez.

Ezt az apró, de fontos újdonságot már ki is próbálhatták azok, akik megkapták a Windows 10 Redstone 6 első betekintő változatát. A jelek szerint a Microsoft még csak kísérletezik a változtatással, és ezért csak a tesztelők szűk körének mutatta meg az újdonságot.

A továbbiakat a visszajelzések fogják meghatározni. A legjobb az volna, ha a felhasználókra bíznák, hogy a jelenlegi működést választják-e, vagy az újat, így a Microsoft egy csomó kritikát megspórolhatna magának.

A Start menü már eddig is kalandos pályát futott be a Windowsban: a Windows 8-ból teljesen kivették, a Windows 10-ben visszatért, de új külsővel, és a Microsoft azóta is állandóan változtatgat  rajta.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.