Hirdetés
. Hirdetés

A legrövidebb út a Windows 10 és a mobil közt

|

A Microsoft már bétateszteli az új funkciót, amivel a Windows 10 Vágólapját szinkronizálhatjuk androidos mobilunkkal.

Hirdetés

Hirdetés

A legújabb Windows 10 a beépített Vágólapon is sokat javít, és lehetővé teszi, hogy az elemeket más eszközökkel szinkronizáljuk. Az új, felhőalapú Vágólappal a felhőn keresztül tudunk egyik Windows 10 eszközre a másikra átvinni szövegeket és fájlokat, feltéve, hogy a két eszköz ugyanazt a Microsoft fiókot használja .

A következő lépés az lesz, hogy a Microsoft az Androidra is kiterjesztik a funkció hatókörét. A cég már dolgozik a felhő alapú vágólap Androidos változatán, és jelen állás szerint az egész szolgáltatás mögött a SwiftKey áll majd.

A SwiftKey az egyik legnépszerűbb billentyűs app Androidra és iOS-re, és már most van benne egy fejlett vágólap-kezelő. A tofábbfejlesztése viszont a Windows 10 felhő alapú Vágólapját is támogatni fogja, így az Android és a Windows 10 között is szinkronizálhatunk majd vele, és idővel az iPhone-ok is sorra kerülnek.

Jelentések szerint a Microsoft már a SwiftKey bétatesztelésénél tart, a szolgáltatás megjelenésének időpontja azonban egyelőre nem ismert.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.