Hirdetés
. Hirdetés

A LinkedIn-en szervezkedik a hazai IT elit

|

Második alkalommal gyűlnek össze a „Hungarian IT Professionals” csoport szakemberei.

Hirdetés

A tervek szerint évente kétszer megrendezésre kerülő szakmai találkozó kuriózumát az jelenti, hogy a szervezők felismerték: a Web 2.0 platform által sokkal könnyebb megtalálni és összefogni az azonos érdeklődésű illusztris szakembereket. A szakmai közösségi oldalként ismert LinkedIn segítségével két évvel ezelőtt megalakított csoport az IT szakmában elismert szakemberek szűk, de folyamatosan növekvő  csoportját fogja össze, s ennek eredményeként egy olyan kvalifikált fórum jött létre, ahol a fejlesztő mérnöktől kezdve a döntéshozó cégvezetőig sokféle szakember megtalálható.

 



A csoport megálmodója és létrehozója Kovács Péter, a ProfiPower egyik informatika világára specializálódott szenior tanácsadója, aki az elmúlt két évben építi és menedzseli a közösséget, melynek jelenleg több mint 580 regisztrált tagja van. „Az előadások mellett a networking, azaz a szakmai kapcsolatépítés szerepét tartjuk még rendkívül fontosnak, a mostani találkozóra 60-100 olyan szakembert várunk, akikkel más IT eseményeken egy időben és helyen nem igen lehetne találkozni”. 

Az aktuális, 2010. október 7-én megrendezésre kerülő csoporttalálkozón két, területén elismert szakértő: Rónaszéki Péter, a Lufthansa Systems Hungária Információbiztonsági vezetője, illetve Radvánszki Gábor, az Arrow ECS Hungary Tárolórendszerek és Virtualizáció üzletágának igazgatója tart előadást. A rendezvényen többek között a szabad szemmel látható 3D képalkotást a világon elsők között fejlesztő iPont International, az elektronikai tervezőeszközök piacának egyik meghatározó szereplője, a Mentor Graphics, és a távoli hozzáférések világpiacán vezető szerepet betöltő LogMeIn szakmai vezetői is részt vesznek.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.