Hirdetés
. Hirdetés

A magyar innováció gyöngyszemei - Újra itt az Üzletfejlesztési Díj

|

Az Üzletfejlesztési Díj különlegessége egy Üzleti innovációs Audit, amelynek a révén Innovatív Vállalkozás minősítést is lehet szerezni - függetlenül a pályázat helyezésétől!

Hirdetés

Az Üzletfejlesztési Díj célja a figyelmet ráirányítani a leginnovatívabb vállalkozásokra, illetve minden cég számára lehetővé tenni az üzleti innovációs képességekkel kapcsolatos tanulást.

Hirdetés

A magyar innováció gyöngyszemei - Újra lehet pályázni az Üzletfejlesztési Díjra

Az Üzletfejlesztési Díj egy valóban független, egyedülálló szakmai kezdeményezés, amely egy vállalkozás üzleti célú újdonságait, eredményeit mutatja be, legyen az üzletfejlesztésként, business developmentként, üzleti innovációként, vállalkozásfejlesztésként vagy hasonló módon nevesítve.

Üzletfejlesztési Díj 2013

A Díj minden szervezetnek szól, ahol eredményes termékfejlesztéssel, szolgáltatásfejlesztéssel, szervezetfejlesztéssel, üzletfejlesztéssel, üzleti innovációval foglalkoznak.

Az Üzletfejlesztési Díjra április 30-ig lehet pályázatot benyújtani.

Pályázni lehet új termékkel, új szolgáltatással, marketinginnovációval, innovációval a stratégiában, technológiai innovációval, folyamatinnovációval, új termelési, vezetési, kereskedelmi eljárás bevezetésével, a piaci eredményességet elősegítő szervezeti változtatással (új szervezet, kultúraváltás, stb.) vagy új üzleti modellel. (Az üzletfejlesztés, üzleti innováció gyakran töri át a korábbi kategóriák határait –amennyiben úgy érzi, hogy a fenti felsorolásba be nem sorolható üzletfejlesztéssel, innovációval pályázna, kérjük egyeztetés céljából keresse Fodor Zoltánt, telefon: 06/30/600 31 26. )

Az Üzletfejlesztési Díj előző évi nyertesei

Első helyezett: Nextent Informatika Zrt.

A Nextent Informatika Zrt. önálló, magyar magánszemélyek tulajdonában álló informatikai társaság, mely 1998 óta az informatikai alkalmazásfejlesztés és az ehhez kapcsolódó tanácsadási területek dinamikusan fejlődő szereplője. A vállalat a közép- és nagyvállalati szektor számára kínál az üzleti folyamatokat támogató fejlesztési és rendszerintegrátori, valamint az ehhez kapcsolódó tanácsadási szolgáltatásokat.

A cég két pályázattal is indult a Nemzetközi Üzletfejlesztési Díj megmérettetésen, ezek közül a mesterséges intelligencia alapú beszédanalitikai termékcsalád ("Miner család") létrehozása nyert első helyezést. Az ügyfélszerzés és ügyfélmegtartás szempontjából egyaránt fontos, hogy a vállalat és az ügyfelek közötti beszélgetések rejtett, de hasznos információi kinyerhetőek legyenek - beleértve az ügyfelek érzelmeinek analizálását, felismerését. A Díjjal egy olyan alkalmazáscsalád létrehozását ismerjük el, amely a piacon korábban nem állt rendelkezésre. A Miner család révén olyan eszköz jött létre, amellyel a telefonbeszélgetések beszédanalitikai feldolgozása útján értékesítést befolyásoló információ nyerhető - növelve az ezt alkalmazó vállalkozások versenyképességét.

Pályázzon MOST - nyerjen Innovatív Vállalkozás minősítést és kerüljön be a leginnovatívabb magyar cégeket tömörítő Innovációs Indexbe (INNDEX) - Üzletfejlesztési Díj 2014 pályázati kiírás, jelentkezési lap >>>

Második helyezett: MOHAnet Mobilsystems Zrt.

A MOHAnet Mobilsystems Zrt. a mobil technológia ("mobilizáció") lehetőségeit kihasználva távfelügyeleti, logisztikai termékek és telemetriai alkalmazások fejlesztésével és üzemeltetésével foglalkozik. A Társaságot 2006-ban alapították, az azóta általa fejlesztett termékek több mint harminc különböző műszaki alkalmazás távfelügyeleti, ellenőrzési, logisztikai és egyéb megoldásait támogatják.

A vállalkozás második helyezett elismerése az alkalmazott technológia (mobil-technológia) sokrétű felhasználhatóságának kialakítására, illetve az üzleti célú újdonságok piacravitelét támogató innovatív cégkultúra és szervezet kialakításának szól. A pályázat tárgyául szolgáló "mobilgondozási ökoszisztémának" önmagát túlmutató jelentősége van. Véleményünk szerint a Társaság innovatív egészségfelügyeleti és egészségmegőrző megoldásai nemzetközi szinten is sikerre számíthatnak, öregbítve a magyar innováció jó hírét.

Harmadik helyen a KAVOSZ Zrt.

Az Üzletfejlesztési Díj harmadik helyezését 2013-ban a KAVOSZ Zrt. érdemelte ki. A KAVOSZ a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ), valamint a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) kezdeményezésre 2002 kialakított Széchenyi Kártya konstrukció szakmai irányítására és a koordinációs feladatok ellátására jött létre. A szervezet megalakulása óta folyamatos üzletfejlesztése eredményeként új szervezettel, új termékekkel és szolgáltatásokkal jelent meg.

A Díjat a KAVOSZ Széchenyi Kártya programjával érdemelte ki, amelyet a bevezetéstől folyamatosan fejlesztett, bővített és amelynek a pályázat beadásakor a következő elemei voltak: Széchenyi Kártya Folyószámlahitel, Széchenyi Forgóeszközhitel, Széchenyi Beruházási Hitel, Széchenyi Önerő Kiegészítő Hitel, Széchenyi Támogatást Megelőlegező Hitel, Agrár Széchenyi Kártya. A zsűri a Díjjal értékelte a KAVOSZ kreatív megoldását, amely az újszerű fedezeti háttérben, az állami támogatás bevonásában, a tömegszerű értékesítésben és az azt segítő ügynöki hálózatban testesült meg.

Üzletfejlesztési Díj különdíjasok

Különdíj - CELSUS Természetgyógyászati Kft.

CELSUS Természetgyógyászati Kft. hazai kisvállalkozásnak indult, de ma már több mint 15 saját fejlesztésű étrend-kiegészítővel és gyógynövényes teákkal van jelen a hazai piacon, készítményeiben természetes alapanyagok használatára törekszik.

A különdíjjal elismerésre került a Celsus Kft. sikeres üzletfejlesztési koncepciója, amelyben alapvető szempont, hogy a cég mindig új és innovatív termékek bevezetését kezdeményezi, hogy megtarsa versenyelőnyét. A Celsus folyamatosan igyekszik megkülönböztetni magát a piacon lévő más termékektől, új összetevővel, új formulával, magasabb hatóanyag-tartalommal, egyedi kombinációval. Elismertük, hogy a termék létrehozását jelentős kutatói háttér támogatja és a cég nagy hangsúlyt fektet a termékek kommercializációjára, piacravitelére is.

Különdíj - Officium Generale Kft.

Az Officium Generale Első Magyar Adó- és Vámbiztosíték Kft, 2011. októberében kezdte meg működését. A különdíjjal értékelt Officium termékcsalád, a Generali Providencia Biztosító Zrt-vel közösen került bevezetésre. A termékcsalád kiemelkedő újdonság a hazai vállalkozások számára a pénzügyi biztosítékok piacán ("teljesítési segédlet").

A különdíjjal jutalmazott konstrukció révén megvalósításra kerül, hogy a pénzügyi mutatószámok értékelését követően a 20-50 % közötti bankgarancia vagy készpénzóvadék, vagy egyéb likvid eszköz felhasználásával a hatóság számára elfogadható bankgaranciával azonos joghatású, ám biztosító által kiadott kötelezvényt használhatnak az ügyfelek. A zsűri értékelte, hogy a termék képes akár nemzetgazdasági szinten is kedvező hatást gyakorolni.

Pályázzon MOST - nyerjen Innovatív Vállalkozás minősítést és kerüljön be a leginnovatívabb magyar cégeket tömörítő Innovációs Indexbe (INNDEX) - Üzletfejlesztési Díj 2014 pályázati kiírás, jelentkezési lap >>>

Nézze meg a 2013 nyertesek fényképeit! Üzletfejlesztési Díj 2013 anyagai >>>

Kérdés, kapcsolat
Fodor Zoltán
06/30/600 31 26
Üzletfejlesztési Díj email

Hardverek, szoftverek, tesztek, érdekességek és színes hírek az IT világából ide kattintva!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://computerworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

A Project029 Magyarország Kft. közleménye
Bezár