Hirdetés
. Hirdetés

A Microsoftnál nem lehet többé iPadet venni

|

Sajtóértesülések szerint a redmondi szoftvercég megtiltotta dolgozóinak, hogy vállalati keretből Apple termékeket vásároljanak.

Hirdetés

A Microsoft és az Apple rivalizálása nem új keletű, és a Windows 8 érkezésével a redmondi szoftvercégnél már minden feltétel adott lesz ahhoz, hogy teljesen kizárja a riválisok termékeit. A desktop operációs rendszer már egy ideje nem tűr konkurenciát házon belül, a mobiloknál ott a Windows Phone, míg táblagépeknél sem kell már a Microsoft dolgozóknak iOS, vagy Android megoldásokra "fanyalodniuk".

 

 

Ennek megfelelően sajtóértesülések szerint a vállalat vezetése megtiltotta, hogy a cég pénzéből a dolgozók Apple termékeket vásároljanak. Sőt a Computerworld cikke alapján az Egyesült Államokban a Microsoft beszerzési katalógusából is törlik ezeket a termékeket. Az mondjuk meglepőbb, hogy eddig benne voltak...

A Microsoft nem tagadta a sajtóértesüléseket, hasonlóan ahhoz, mikor a Chrome böngésző céges betiltásáról cikkeztek a lapok. A témáról bővebben a Computerworld cikkében olvashat!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.