Hirdetés
. Hirdetés

A Microsoft titokban megoldott egy Windows 10-hibát

|

Egyes Intel és Toshiba SSD-kre idáig nem lehetett letölteni az áprilisi Windows 10 frissítést. Most azonban minden előzetes bejelentés nélkül egyes szerencsések gépén megjelent az új OS-változat.

Hirdetés

Hirdetés

Azok a felhasználók, akik az Intel és a Toshiba SSD-ivel kapcsolatos problémák miatt nem tudtak továbbfejleszteni az áprilisi Windows 10 frissítésre, most megkapják az áhított OS változatot.

Bár a Microsoft egyelőre nem erősítette meg a hírt, hogy valóban megoldotta a hibát, néhány szerencsés felhasználó posztja arra enged következtetni, hogy a frissítés letölthető azokra a Intel és Toshiba SSD-kkel rendelkező gépekre, amelyek korábban kimaradtak a jóból.

A Microsoft a hónap során korábban megerősítette, hogy az Intel SSD-s gépeknél problémák jelentkezhetnek a 1803 telepítése után, ezért letiltotta a frissítést a javítás kidolgozásáig. A hiba az Intel SSD 600p és 6000p sorozatokat érintette.

Néhány nappal később a Toshiba XG4, , Toshiba XG5 és BG3 sorozatú SSD-knél is probléma mutatkozott, és ott is blokkolták a letöltést.

A jó hír az, hogy bár a javítást alighanem a következő, június 12-én esedékes frissítő kedd fogja elhozni, a Microsoft a jelek szerint kijavította a hibát, és már most szállítja a frissítést az érintett eszközökre.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.