Hirdetés
. Hirdetés

A Nokia Siemens hálózatmenedzselésben erősít

|

A Nokia Siemens Networks 140 millió euróért felvásárolja a hálózatmenedzselési megoldásokat szállító Apertio Ltd-t.

Hirdetés

A bristoli Apertio mobil előfizetések kezelésére szolgáló alkalmazások fejlesztésével foglalkozik. A vállalat alkalmazáskészlete, az Apertio One, az előfizetők azonosítására szolgál, de segítségével valós idejű adatok is gyűjthetők az ügyfelekről, illetve az elveszett készülékek letiltására is lehetőséget nyújt. Jelenleg olyan cégek használják az Apertio szoftvereit és felszerelését, mint a Vodafone, a T-Mobile, az Orange és az O2.

Egy felmérés szerint a kommunikációs szolgáltatók 76 százaléka tartja egyre fontosabbnak az előfizetői adatok kezelését és összesítését, miután egyre több operátor nyújt "konvergált" szolgáltatást, azaz kombinálják a mobil, a vezetékes vagy internet szolgáltatásokat.

Az akvizícióval a Nokia Siemens a konvergált szolgáltatók közötti pozícióját szeretné erősíteni. Az ügylet várhatóan májusban zárul le. Az Apertio jelenlegi ügyvezetője, Paul Magelli fogja vezetni az új részleget a vállalaton belül.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.