Hirdetés
. Hirdetés

A PC-kről a tabletekre nyergel át a HP

|

Meg Whitman már nem hisz a PC-kben, inkább a jelenlegi trendeket követné.

Hirdetés

Bár a Hewlett-Packard ügyvezetője, Meg Whitman egy egyértelmű tényt állapított meg azzal, hogy kijelentette, a piac nagyon nagyon gyorsan váltott át a tabletekre és az okostelefonokra, a dolog ezzel nem ér véget. Whitman azt is hozzátette, hogy ezt a váltás a HP-nak is kezelnie kell, ezért a PC-kbe fektetett erőforrásokat átcsoportosítják a tabletek irányába.

Whitman megvédte a HP eddigi munkáját azzal, hogy ők már próbálkoztak részt venni ebben az átmenetben azzal, hogy felvásárolták a Palmot, csak az előző vezetés vakvágányra terelte az elképzeléseket. 

Arról is szót ejtett az ügyvezető, hogy a figyelem középpontjába nem a minőséget állították, az ugyanis óriási költséggel járna. Szerinte egyébként az innováció nem szűnt meg a HP-nál, ráadásul a kutatás-fejlesztés költségvetését jelentősen növelték is azért, hogy ráállhassanak a piac valódi igényeire.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.