Hirdetés
. Hirdetés

A Samsung mégis kap IGZO paneleket

|

A korábbi megállapodás keretében ad majd a koreaiaknak kijelzőket a Sharp.

Hirdetés

Nemrég derült ki, hogy a Sharp valószínűleg mégsem a nyáron, hanem valamikor az év végén dobja piacra az első 4K-s televízióit. Ezzel egyszerre arról is érkezett némi hír, hogy mik a tervei a gyártónak az IGZO kijelzőtechnológiával, amely oly ígéretesnek bizonyult. 

A tervek szerint a Sharp a Samsunggal korábban megkötött megállapodása keretében a koreaiaknak IGZO paneleket ad majd. Állítólag 11,6 hüvelykes darabokról van szó, amelyek notebookokba kerülhetnek. Ezek várhatóan hamarosan a Samsunghoz kerülnek. 

A Sharp eközben lerántotta a leplet a 32 hüvelykes Ultra HD-s IGZO paneleiről, viszont ezeknek a megjelenésére még várnunk kell. Ha minden jól megy, akkor ez eladások Tajvanban kezdődhetnek meg először, valamikor júniusban. A kijelző ára ezúttal sem lesz alacsony, ahogy már a 4K-s termékek esetében megszokhattuk. 5000 dollár környékén kell majd számolni. 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.