Hirdetés
. Hirdetés

A Samsung megruházná a kínaiakat

|

A Samsung 2014-ben szeretné bemutatni saját ruházati termékeit Kínában. A dél-koreai cégcsoport az elektronikai ipar mellett a biztosítási és hirdetési bizniszben, a ruhagyártásban, az építőiparban és a hotel, illetve vidámpark-üzemeltetésben is benne van.

Hirdetés

A Samsung komolyabb összegeket fektetne a kínai divatiparba. A dél-koreai cégcsoport 2014-ben szeretné megnyitni első outletjét Kínában, ahol saját márkáját, az 8ight Secondst forgalmazná.

Kevesen tudják, hogy az elektronikai óriás a mobiltelefonok, laptopok, nagyképernyős tévék, illetve egyéb kütyük és ketyerék gyártása mellett más üzletágakban is komoly érdekeltségekkel rendelkezik. A cégcsoportnak közel harminc leányvállalata van, amelyeken keresztül a biztosítási és hirdetési iparban, a ruhagyártásban, az építési vállalkozásban és a szállodaiparban, sőt, a vidámpark-üzemeltetésben is benne van.

A konglomerátum China Daily-nek nyilatkozó illetékese szerint az elektronikai üzletág sikere „szilárd alapot” kínál ahhoz, hogy a Samsung-csoport más területekre is kiterjessze a tevékenységét Kínában. Az 8ight Seconds-termékek eddig csak Dél-Koreában voltak kaphatók; gyártásukban a textil- és divatiparral, valamint kémiai és elektrokémiai anyagok gyártásával foglalkozó Cheil Industries is részt vesz.

„Célunk, hogy az idén tizenkét új outletet nyissunk, 2014-ben pedig belépjünk a kínai piacra” - nyilatkozta Song Tai-keun, az 8ight Seconds vezető menedzsere, aki elmondta, jelenleg öt boltot üzemeltetnek Dél-Koreában.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.