Hirdetés
. Hirdetés

A Surface Phone hátoldala is érintőfelületet kap

|

Egy frissen felfedezett szabadalom árulkodik a Microsoft terveiről.

Hirdetés

Hirdetés

A Microsoft új mobil eszközön dolgozik, amelynek nevét illetően megoszlanak a velemények - egyesek szerint Andromedának, mások szerint Surface Phone-nak fogják hívni -, de abban mindenki egyetért, hogy az eszköz többfajta használati módot támogat majd, és a képernyőjét ketté lehet hajtani.

A napokban egy újabb szabadalmat szúrtak ki, amely a "Gesztusnyelv egy több érintőfelülettel rendelkező eszközhöz" címet viseli, és bepillantást enged abba az új technológiába, amit a Microsoft feltehetőleg használni akar az új eszköznél.

Néhány rajz a szabdalmi leírásból

A cég egy olyan eszközön töri a fejét, aminek a hátlapja is érintéssel vezérelhető, így kézmozdulatokkal lehet navigálni rajta. Az ötlet nem teljesen új, mivel bizonyos Android mobilok ujjlenyomatolvasói is támogatják a gesztusokat, de a Microsoft tovább megy, és egy teljes érintőfelületet helyez az eszköz hátoldalára.

A Microsoft szabadalom leírásában azt fejtegeti, hogy egy ilyen megoldás lehetővé tenné, hogy az eszköz mindkét oldalát gesztusokkal vezéreljük, és ez kibővítené a készülék funkcionalitását.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.